dimecres, 28 de juliol del 2010

Bilwi, arribada tranquila







Ahir ens vam troba amb la Montse a Managua i vam volar cap a Bilwi. A la terminal de l'aeroport vam trobar-nos amb en Ramon Canales que anava cap a Waspam i vam poder parlar una mica abans de sortir.

Tot i viatjar en una nova avioneta (ja es pot dir avió) i aterrar en una pista més gran vam haver de fer un petit trajecte en bus per anar fins a la terminal, amb petits pegadoros inclosos perquè ens adonessim que la Costa segeix sent el que coneixem. Les maletes van arribar en el següent vol ja que en el nostre no hi cabia tot.

En arribar la Ivonne de l'alcaldia i l'Elvis, però també la Shira, la Brithney, la Klirsha i la Frania. D'allà a casa la Shira on ens esperava un dinar de luxe.

A la tarda hi havia prevista una recepció però es veu que en Canales no era l'unic que tenia cita d'urgència a Waspam i molts membres del FSLN, entre ells el Guillermo i la Cinthia estaven allà. Així que la recepció està prevista per aquesta tarda.

Vam aprofitar per veure la Isabel i saludem també a la Martha Downs que sortia de l'alcaldia. Després a fer unes compres (aigua sobretot) per tornar a casa.

Avui el matí tranquil, hem anat fins a l'alcaldia i allà hem trobat un munt de coneguts. Quin canvi respecte a l'ultima vegada, ens sentim de nou com a casa. L'Esperanza, la Sofia a correus, el Morlan, la Ivonne i de sobte ens crida el Guillermo perquè entrem al despatx. Canvis i ganes de fer coses que es respiren en l'ambient. Quedem per la tarda i anem al mercat a buscar alguna cosa més. D'allà al Malecon per veure el mar i ja podem dir que estem impregnats de Bilwi. Impregnats literlament perquè des que estem a Nicaragua sentim la humitat a la pell i la calor que et fa buscar l'ombra i una "venta" per trobar aigua o millor una cervesa o un refresc.

En fi, hem tingut un dia tranquil. Demà comencem a anar a les escoles i a la Casa

3 comentaris:

la Tömaseta ha dit...

Què bé podeu-vos seguir per aquí, vaig llegint i em vai imaginant cada moment que esteu explicant!!!
Ara me'n vai a dormir,i com que diuen que somiem molt, tot i que jo mai me'n recordo del que somiu, avui viatjaré cap a Nicaragua!!
Us enviu un petó de bona nit!!!!
ester

Marc ha dit...

Holaaaa! us anem llegint! i estem encantats de poder saber mica en mica de on esteu i com us va per Bilwi.
Ja heu visitat la Diana, la mare de la Raquel? quan aneu a la casa de l'agermanament mireu de si funciona la webcam i proveu el Skype i haviam si ens podem veure, i així també aviseu a la Diana que hi pot anar.
Com està la Shiraaaa?? dona-li molts records de part nostre!! i abraçades! i diga-li la gran noticia que la vam trucar i sempre ens sortia el contestador.
Disfruteu molt! Records a tothom!
petons i abraçades!!!

gemma ha dit...

Ei guapos, quina passada això.... que bé que esteu tant bé. Per aqui tot tranquil, sense novetats. Estic molt contenta de poder comunicar-ne amb vosaltres i sobretot disfruteu molt i molt que de segur que ja ho estgeu fent. Una abraçada molt forta!!!!
Gemma M.