divendres, 23 de juliol del 2010

Avui que estem aqui!

Hi ha dies com avui que ens posem al nostres lloc i estem agraits d'estar aqui. Sentim tristesa pero sabem que tenim per davant un dia mes que hem d'aprofitar i tambe un futur en que somniar.

Aquest mati hem estat amb l'Areopaguit despedint-nos del Dr. Rigoberto Sampson i deixant un ram de flors en nom de tots els que l'heu conegut al seu poble de Leon Viejo. Justament hem estat parlant del fet que avui estem vius i cal aprofitar-ho. Aquesta tarda ens hem assebentat de la mort del Lluis d'una forma tant inesperada.

Coneixem poc al Lluis. Potser haviem parlat algunes vegades o ens haviem vist al Café de Bilwi. Fa un parell de setmanaes vam coincidir en un casament i si una cosa em ve a la ment de totes aquestes trobades es la imatge un XICOT amb un esperit vital i alegre.

Sempre es trist quan hem de despedir algu a qui no esperavem haver de dir adeu, aixi ens sentim ara mateix peró, en honor a la memoria dels que hem hagut de dir adeu quan creiem que encara no tocava, ens animem uns als altres perqué avui estem aqui i cal viure cada moment.