dissabte, 8 de març del 2008

Dia de reflexió 1 (indecisió o quin embolic)

Avui és jornada de reflexió. N'hi ha que ja ho tenen clar i que potser han seguit tots els mitings, debats i intervencions dels seus liders per tenir-ho encara més clar, i per tenir més clar que els altres no tenen raó. D'altres mantenen la tradició de votar els de sempre que en el fons no ho fan tant malament o quan ho feien ja anavem bé. Cada cop més gent segueix les indicacións dels homes i dones del temps que tenen més influència de la que pensen, sobretot amb el temps previst pel cap de setmana. Bé, i per no seguir fent grups, n'hi ha uns altres que cada cop ho tenim menys clar i fins hi tot dubtem si anar a votar. Però en tot cas, anem a veure quines opcions tenim : (ordre segons els resultats de les darreres eleccions generals al congrés dels diputats)
- Si no hi vas ells tornen
- Amb el cor i amb el cap
- Serem decisius
- Volem un país de primera
- Solucions justes, lògiques i valentes
No em sembla cap disvarat però francament es fa dificil decidir-se per una o altre. Si no vas, cap a on? Sense cor i sense cap podria ser? decisius per què? de primera catalana o regional? quines solucions? Encara tinc moltes preguntes a veure què diuen els candidats a la tele.
- si no vols que tornin nosaltres hem de seguir
- tot va malment per culpa d'ells, nosaltres tornarem a arreglar-ho
- sense nosaltres no ho faran com s'ha de fer
- ni els uns ni els altres ho faran, i nosaltres potser
- nosaltres mirarem que ho facin d'una altre manera
Per tant si voto aquests és perquè aquest no guanyi pero l'altre no faci i la resta tant és, però si un no guanya i l'altre per massa fa majoria i no pacta aleshores ... Potser que miri el programes, aigua si però del mar, no transavassament però no independència, els immigrants si però no ilegals però tampoc legalitzarem pas a tothom, l'educació és important, fem un pacte però que sigui amb una assignatura de religió o l'escola laica, i carreteres? ... cinquè cinturó però el quart no, amb tren però primer alta velociatat i el 2025 ja veurem si hi ha petroli o no, ... Que m¡estiuc fent un lio Prou!! pro pro pro pro Prou! , Prou! Prou! ProProProPro Prou !. Buf!!! I si no voto? I si voto en blanc? O un vot insummís? ... he dit que PROOOOOOOU!!