divendres, 23 de juliol del 2010

Leon
















Dema es 23 de juliol, un dia especial pels estudiants de Leon, ja que en un dia com aquest van ser assessinats 4 estudiants per la Guardia Nacional de Somoza en una marxa. Avui comencen alguns actes commemoratius que mirarem de seguir en el centric carrer on van passar aquests fets. Demá cap a Guatemala.
Ahir vam estar voltant pel centre i pel mercat i vam anar a l'alcaldia on no vam trobar la gent que buscavem. Nomes queda el poster del primer 3 de 10 de Vilafranca a l'entrada de la oficina, la qual cosa ja ens va alegrar. Vam trobar l'Estela a la oficina de la fundacio de l'agermanament d'Hamburg i ens va deixar un missatge al video, especialment per la Tere i el Joan Penyafiel.
Ella ens va confirmar que podriem localitzar en Transito Tellez a la Radio Difusion de l'Amistat allá "nomas a 2 quadras". El dia abans haviem estat buscant la suposada mansion de l'ex-alcalde, una mentida que s'havia fet correr en una campanya contra ell. Alla a la Radio, execrint de director i periodista vam trobar el bo d'en Transito amb qui vam seure i parlar molta estona. Ens va confirmar que seguia vivint al barri on va neixer, a Guadalupe, on te un petit alberg a la nostra disposicio. Vam parlar de Rigo Sampson, de l'agermanament, de la situacio politica actual i de la radio on treballa i que estan tirant endavant amb entusiasme. Com que ara ja sabem on trobar-lo i ja era hora d'anar a dinar ens vam acomiadar i ,potser quan tornem a Leon, ens tornem a veure.
A la tarda vam anar a buscar un ram de flors per portar al panteon del Dr. Sampson en nom de tots els amics de Vilafranca i de l'Areopaguita, amb qui ens haviem compromes a anar-hi , com molt be va recordar quan vam arribar a Leon.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

nois¡¡ una abraçada ben forta d l'agustin i meva amb els millors desitjos per aquest viatge,aviam si us trobeu a managua a finals d'agost amb l'agustín i us podeu acomiadar estaria molt bé.amb la enveja sana que hem feu aquest any la montse i vosaltres (je je)us dic q disfruteu molt molt ,petons¡¡

Anònim ha dit...

UF ! KIN LIO ENTRE EL fACEBOOK, EL BLOC. . . COSTA UNA MICA TROBAR LA INFORMACIÓ. INTENTO PASSAR-LA A LA GENT. mONT BÉ EL TRANSITO NO? PORTAREU FOTOS DEL RAM DE FLORS PEL RIGO?
jA VEIG QUE NO PERDEU EL TEMPS. a LAS pEÑITAS AMB L'AEROPAQUITA? O O pONELOYA?
mAREDEU QUINA ENVEJA. eL QUIM DIU QUE ESTEU MOLT LLETJOS A LES FOTOS.
teresa b.

Anònim ha dit...

ENS ESTEM QUEDANT SENSE XOCOLATAAA¡¡¡ .JA JA AJA JA JA HABER SI DAIS SEÑALES NI QUE SEAN DE HUMO¡¡MARIA