dimecres, 21 de juliol del 2010

"I seguimos de frente con el FRENTE...".



En aquest ordenador no puc descarregar les fotos pero mes o menys estavem ahir per aqui al mig.

"Crisitanismo, socialismo i solidaridad", aquest es el lema de Daniel i compañia en la celebracio del 19 de juliol, primer acte de campanya pel novembre del 2011 i que trobem a tots els cartells de propaganda repartits pel pais. En els actes del 19 de juliol el FSLN va demostrar la gran capacitat de mobilitzacio que te aquest partit i, entre els mobilitzats, molta joventut que practicament no va viure la revolucio dels 80. Aqui no hi ha les dades de la guardia urbana ni els organitzadors, ni tampoc hi ha gaires discusions sobre si eren 500.000 o 600.000 pero l'acte d'ahir va ser, com s'acostuma a dir, una gran festa i una trobada de sandinistes vinguts de totes bandes de Nicaragua. Riuades de gent desfilant i centenars d'autocars, petards, morters, musica, menjar i beguda. Tambe molta calor, "como no".

Per arribar fins aqui vam tenir un viatge, tranquil. Nomes un petit contratemps al moment de fer la tarja d'embarcament a l'aeroport de Barcelona perque ens faltava un permis per entrar a Estats Units pero que vam poder resoldre amb unes quantes corredisses passadis amunt i avall de la T1. A partir d'aqui tot be.

A casa de la mare del Jorge Canales, la Nubia, ens van a collir com a casa i no cal dir-ho avui en arribar a Leon a casa de l'Areopaguit que ja ens ha dit que se li ha fet molt llarg un any sencer sense veure'ns.

Sortint de casa l'Areopaguit hem trobat en Jacinto que ja ens ha explicat que havia canviat de feina i ens ha donat la targeta perque l'anem a visitar. A l'alcaldia de Leon avui fan festa aixi que hem fet un tomet pel centre i cap a conectar-nos a la xarxa.

Suposo que aquests dies tindrem estonetes per anar conectant.

A per cert, si es proclama la independencia de Catalunya mentre estem a Nicaragua aviseu que haurem de canviar el passaport.

Des de la Casa de Cultura de Leon, Nicaragua Lliure.

*Esta escrit sense accents

2 comentaris:

MONTSE ha dit...

Eiii parella!!!! A vere si podeu penjar alguna foto i així us veiem la bona cara que feu estan aqui, amb la gent de Nicaragua!
Quin susto l'ho de l'aeroport no? La Teresa ja m'ho va mig explicar!

Bé doncs, molts records a tots, si veieu a la Brenda li feu un pto molt fort de part meva.
Seguim en contacte.
Una abraçada!
Montse

Anònim ha dit...

A veure si darrera el Canales us tornareu DANIELISTES , ui, ui, ui!

teresa b.